Design

Tjoho!
Nu har jag gjort en sanbbvariant av min design. Har inte tid att göra en riktig med alla kodningar och grejer. Jobbar och tränar för mycket jag behöver ju också göra mitt träningsschema...
Men lugnt! Jag har skaffat hjälp! Sandra Lundin» ska få göra en riktig deisgn när hon har tid över. Förhoppningsvis innan oktober då jag vill börja komma igång riktigt med både blogg, kost och träningen. Men detta får duga så länge... huvudsaken är ju att det inte är en standard (är nog en arbetsskada det funkar bara inte)
//Jennifer

Kommentarer
Bella skrev:

Sandra e skitduktigt ju:) Kom på en as mysig ide som vi ska göra gumman!!

2010-08-13 12:02:35 http://dusunce.blogg.se/
Jennifer skrev:

Spännande undra vad vi ska göra!? :) :) :) :)

2010-08-13 14:11:50 http://jennifa.blogg.se/
Bella skrev:

Jag tänkte så som här att jag och min love kommer till er över en helg? Hur låter det? Så tar vi någon chill kväll hemma hos er i västerås så kunde vi ju åka ner till sthm, käka middag på ett mysigt ställe och gå på bio? Det var ju så länge sen vi sågs och det vore så kul att träffa din pojk oxo:)



Tack gumman! Saknar dig med som en tok här!! Nu när bebis kommer blir jag en upptagen människa men jag vill fan itne tappa kontakten med dig asså så nu ska vi ta tag i detta tycker jag:) pössssssssaaaaaarr!!!

2010-08-13 14:50:00 http://dusunce.blogg.se/
Annica skrev:

tror du att din kompis vill göra design åt mig med? ,D

2010-08-13 15:08:08 http://anniicanilsson.blogg.se/
Bella skrev:

Haha du e alltid välkommen vet du la;D Nu gör vi så att vi bokar in en helg! Så att det verkligen blir av!! Kanske skiter pga ekonomiska skäl i så fall, eftersom det kommer gå mkt cash till huset nu men vi kan ju försöka?:) pösssss

2010-08-13 22:38:05 http://dusunce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0